Goedkope badkamer zelf ontwerpen


Wil je een goedkope badkamer zelf ontwerpen?Het is mogelijk om zelf een originele én goedkope badkamer te ontwerpen. Een goed ontwerp begint door out of the box te denken.

Gebruik tweedehands materialen

Er zijn bijvoorbeeld verschillende tweedehands materialen die gebruikt kunnen worden, zoals planken of balken waarmee je een wastafelmeubel kunt maken. Door niet te voor de hand liggende materialen te gebruiken en te combineren, creëer je een eigen stijl die aansluit bij je persoonlijkheid.

Door creatief met materiaal om te gaan, en de juiste ideeën, kun je vaak een goedkope badkamer krijgen die veel voordeliger is dan wanneer je standaard badkamermeubels zou aanschaffen bij een meubelzaak of doe-het-zelf.

Probeer eens wat anders

Een geslaagd ontwerp begint vrijwel altijd door het ‘out of the box’ denken. Ga op zoek naar leuke tweedehands materialen, probeer niet voor de hand liggende materialen te combineren en doe eens iets anders dan de rest.

De voldoening zal niet alleen groter zijn, het resultaat zal ook een weerspiegeling worden van je persoonlijkheid. Bovendien kan je, bij een creatieve aanpak, een goedkope badkamer verkrijgen die minder kost dan de standaard meubels bij bijvoorbeeld Ikea of doe-het-zelf-zaken zoals Hornbach, Karwei en Gamma.