Douche in opmars in badkamers

Uiteraard moet de badkamer functioneel zijn, maar hij vervult ook steeds vaker de rol van relaxruimte. Zozeer zelfs dat het qua design bijna een verlengstuk van de woonkamer wordt.

Badkamer; speel met de ruimte

Qua ontwerp zie je bijvoorbeeld dat er meer met de ruimte wordt gespeeld. Dus niet standaard al het sanitair tegen de wanden, maar bijvoorbeeld subtiel weggewerkte opbergruimtes en steeds vaker een prominente rol voor de douche.

Douche in badkamers

Was de douche voorheen vaak niet meer dan een stortbak met een gordijn, tegenwoordig mag hij gezien worden. Zo zie je veel fraaie inloopvarianten, met een strak doorgetrokken tegelvloer.

Warme douche in de badkamer

Wie de ruimte heeft, kiest voor een lekker groot model waar je ook met zijn twee├źn onder kan. Dankzij technische snufjes als een douchekop met LED-verlichting in verschillende kleuren, wordt douchen een ultiem relaxmoment.

In de toekomst ‘herkent’ de douche ons met behulp van een persoonlijke USB-stick en worden we automatisch getrakteerd op de juiste straal en temperatuur water.

Deze onderdelen worden overigens steeds goedkoper, dus ook daar valt winst te behalen in je zoektocht naar een goedkope badkamer!